PUBLICITAT

 

Lucho Álava Bustamante, guanyador de la primera marató fotogràfica modernista d’Alcoi

Tornem a estar d’enhorabona en Foto Fòrum Castelló, ja que el nostre soci Lucho Álava s’ha alçat amb el primer premi en la primera edició del ral·li fotogràfic modernista organitzat dissabte passat 21 de setembre a Alcoi per l’Agrupació fotogràfica Alcoiana (AFA).

Foto guanyadora de la primera marató fotogràfica modernista d’Alcoi

Amb 208 participants i més de 600 fotos presentades, la fotografia de Lucho ha estat seleccionada mitjançant fallo publicat aquest diumenge 29 de setembre.

PUBLICITAT

Vam ser 9 els socis de Foto Fòrum que acudírem a l’esdeveniment, on coincidírem amb una àmplia representació d’associacions de tota la Comunitat Valenciana, amb les quals vam poder compartir un menjar d’agermanament i gaudir d’una agradable vetlada amb l’extra de emportar-nos el primer premi cap a casa.

Des de Foto Fòrum Castelló, felicitem Lucho i estem orgullosos de representar Castelló en els principals esdeveniments de fotografia de la Comunitat Valenciana, on malgrat ser una agrupació molt jove amb tot just un any d’existència, estem donant que parlar amb els premis i reconeixements recollits en aquests últims mesos pels nostres companys.

Foto Fòrum Castelló

- PUBLICITAT -