- PUBLICITAT -

CN | Fa 5 anys

Gràcies a tots vosaltres, creixem diàriament en continguts i rebem el vostre suport amb molta energia, implicant-nos a continuar endavant. La secció que recupera les notícies més rellevants de «Fa Cinc Anys» ha tingut una acollida tan positiva que continuàrem recuperant continguts!!!

 

L’Orquestra Filibert Estrela i Bojos per la Dansa, gran col·laboració artística

PUBLICITAT

L’Orquestra Filibert Estrela i Bojos per la Dansa, gran col·laboració artística amb la cloenda del curs al Teatre Ideal.

Un any més, i ja en porten huit, l’Orquestra Filibert Estrela de la Societat Musical Lira Castellonera va celebrar la cloenda del curs actual amb una posada en escena del Trencanous de Tchaicovski, convenientment reforçats per un gran equip de músics de la banda i dirigits per Amparo Vidal Navarro acompanyaren al més selecte de l’associació Bojos per la Dansa que sota la direcció de la seua directora Eli Sanchis, va fer gaudir un públic entregat i satisfet, l’espectacle va ser presentat per Valerià Benetó.

Va començar el concert com va sent habitual amb l’Orquestra amb la presentació com a solista de qui enguany ha adquirit la capacitat per a anar prenent responsabilitats amb el seu instrument, era el torn d’Ausías Cuisinier, el qual va presentar el treball final de curs que havia fet al conservatori de Carcaixent on va perfeccionant el seu ús i domini amb l’instrument, acompanyat per la professora de piano de l’escola de la Lira Amparo Comes Taberner interpretà la Sonata de Giovaninno, Sonatina de Beethoven i Tempo di Minueto de Joseph Reiquale.

Va continuar la programació amb la Suite del Trencanous i en concret s’interpretaren peces del segon acte com la Marxa interpretada sols per l’orquestra i les danses on varen prendre el protagonisme les ballarines, i el ballarí de Bojos per la Dansa, la Fada Ensucrada, Trepak o dansa Russa, l’Àrab , la Xinesa… la dels Mirlitons, per a acabar amb un memorablement ballat Vals de les Flors.

Músics, ballarines, ballarins i públic… satisfets pel resultat obtingut, l’aplaudiment final compensa tot el treball que de segur s’haurà fet des de cada una de les entitats implicades, oferir-se, col·laborar, entregar-se… gaudir i fer gaudir, gràcies per l’espectacle, gràcies per l’exemple.

Nota: per baixar i veure totes les fotos de les actuacions, piqueu ací.

Redacció CN

‘El trencanous’ al Teatre Ideal – FOTOS

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací