- PUBLICITAT -

Un dia gris ens espera, amb plugims dèbils al sud i la costa

CN | Jordi Payà

Setembre va arribar regalant-nos uns dies de pluja i de temperatures suaus, però ara vol recordar-nos i demostrar-nos que encara estem a l’estiu i des de demà mateix notarem com pugen les temperatures.

Cal aprofitar que hui l’ambient serà bascós i, com que el cel estarà més ennuvolat, les temperatures quedaran un poc més baixes, i cal gaudir de les pluges que puguen registrar-se perquè seran les últimes d’aquest episodi i no se sap quan tornarà a ploure.

Núvols i pluges més abundants a la meitat sud del territori i precipitacions més probables al centre i a la costa, on calcule que es podran registrar precipitacions al voltant dels 5 litres allà on més ploga.

PUBLICITAT

Els núvols seran menys compactes demà dijous i això afavorirà un lleuger descens de les temperatures nocturnes i que al centre del dia faça un poc més de calor.

Divendres pot arribar a quallar alguna tempesta al límit entre les comarques del nord del País Valencià i Aragó, però en conjunt serà un dia estable, assolellat i amb temperatures més altes.

El cap de setmana també serà estable i, sense fer massa calor, la tendència de les temperatures serà a pujar. No descarte que diumenge de vesprada el cel quede més cobert al sud i fins i tot que ploga dèbilment.

Passeu bon dimecres… ploga o faça sol, faça fred o calor.

 

Jordi Payà

- PUBLICITAT -