- PUBLICITAT -

Comença la setmana fallera amb vent i oratge estable

CN | Jordi Payà

Molta gent em pregunta si farà bon oratge en Falles, si plourà tot el que no ha plogut fins ara.

S’ha especulat molt sobre l’oratge que anàvem a tindre… que venien canvis, que anava a ploure… tot per un grapat m’agrada o per eixir en premsa, tot per tal de figurar i ser els primers a tocar el tema quan encara quedaven més de quinze dies.

No, a oratgenet no veiem cap canvi encara que seguirem l’evolució de l’oratge per si de cas des de hui mateix i durant tota la setmana anirem actualitzant les previsions.

PUBLICITAT

Però també en podem plantejar que és bon oratge? Això depén dels interessos de cadascú.

Evidentment, al món faller no l’interessa que ploga… de fet la pluja del cap de setmana no els ha fet molta gràcia.

Però què farà?

Sembla que els fallers i les falleres poden dormir tranquils perquè tret de canvis d’última hora l’oratge acompanyarà sense problemes els dies grans de festa.

La setmana comença amb oratge estable i ventós, i amb el pas dels dies afluixarà el vent, però l’oratge es mantindrà estable i les temperatures quedaran un poc per damunt dels valors propis per l’època.

Demà encalma el vent i de seguida o notarem en les temperatures que quedaran més baixes, però no es veuran molts núvols al cel.

Dimecres l’ambient es mantindrà fresc amb vents de xaloc i a partir de dijous les temperatures començaran a pujar mantenint-se l’oratge estable.

Tingueu bon inici de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

- PUBLICITAT -