- PUBLICITAT -

 

Aquest article va ser publicat el 9 de juny de 2020, doncs a dia de hui…. 31 d’agost de 2020 continua tot igual… sense fer-se ningú càrrec ni posar solució…. indignada és poc!!!


Després de diverses denúncies posades a l’Ajuntament de Castelló, durant diversos anys, em veig obligada a denunciar-ho públicament i vaig a ser molt clara.

Adjunte fotografia de la casa C/Blasco Ibañez N. 7 perquè és impossible adjuntar l’olor de merda que fa al carrer.

PUBLICITAT

Tot el món sabrà bé del que vaig a parlar, si ha passat per davant, i al que no, li demane per favor que passe i quan passe a veure si pot respirar. Amb menys d’un minut tindrà suficient, veure que li sembla i si podria viure al costat d’aquest femer.

Veritat és que quan he denunciat altres vegades han vingut empreses de neteja (pagades per l’Ajuntament) no per l’ama de la casa i li han tret diversos contenidors de merda que acumulava aquesta persona dins de sa casa. No té llum, no té aigua, no té lavabo, la casa està per dins tota amb puntals, aguantant fins no sabem quan, fa les seues necessitats dins de casa. Acumula tota la runa que ell vol tindre dins per a fer-li companyia, botelles de cervesa, escombraries, gats…

La solució no és que es netege i…. vinga fins l’any que ve…. O fins que el veïnat torne a posar més denuncies…. NO!!!!!

La solució s’ha de buscar JA!!!! Pel benestar de tot el veïnat d’aquest carrer.

Ací al carrer Blasco Ibañez viuen PERSONES… Persones que no poden viure per culpa d’aquest olor de merda…. a mort… Persones que no poden ni obrir la porta de casa perquè l’olor envaeix per segons tota la casa. Persones que paguem tributs a l’Ajuntament per tindre un benestar que no tenim.

I per si no tinguem prou amb l’olor de quan obris la porta de casa… Ara ja entra l’olor per la part de darrere de les cases, pels corrals.

Al carrer hi ha persones majors, xiquets, i vos assegure que no podem conviure amb aquest problema de ja fa anys en les nostres vides.

Denuncie públicament i demane per favor que es publique!!!! Que s’actue JA!!! Que es compartisca al màxim per veure quina solució hi ha, agrairia a tots els veïns i veïnes del meu poble que m’ajudareu a compartir-ho i fer-ho viral perquè es fique solució JA!!!! Perquè el temps corre en contra nostra, ens està matant en vida, i mentre el temps passa i l’olor cada vegada va a més per l’acumulació de merda dins d’aquesta casa.

Moltes gràcies i espere que s’actue prompte i com cal.

Denuncie d’una manera pràctica i constructiva que considere molt negativa per al meu poble… Concretament per al meu carrer.

Eva Maria Ribes Pons

- PUBLICITAT -

11 Comentaris

  1. Açó va contra la salut pública, així q espere que aquesta volta el vostre ajuntament o a qui li toque fer-se càrrec,no torne a possar un pegat amb una neteja i au,que és de tindre molt poca vergonya. I més, després de tantes denuncies

    • Ja no se aon anar per posar solució!! Espere q aquesta volta es prenguen les mesures correctes!!! Gràcies!!!

  2. Jo no se com els veins,poden soportar-ho perque aso no va de un dia u dos.i en primera persona vos puc dir que ni en cementeri cuant as pasat per davat de un nicho recien ocupat,fa la PUDOR que de dicha casa es despren.Cal posarse en la pell de les persones colindans i buscar una solucio in EXTREMI

  3. Hola Ivan, gràcies per el teu comentari.
    Es una situació molt complicada, les lleis q es complixquen pero que es solucione perquè es inhumà. Jo també he rebut amenasa de denuncia per publicar-ho. Me dona igual, pense que era una opció per posar sol.lució i ho he fet de la manera mes educadament posible.

    • Eva tens tota la raó i crec que has fet molt bé en explicar el que vos passa!!!

  4. La cosa es molt complicada, encara que Eva té tota la raó la llei este que complir per tots els llocs, i bona papeleta tenen les dos parts, els perjudicats i l’Ajuntament, sense anar més lluny jo he vist com el senyor de la casa va amenaçar un dia a l’alcalde quant anava per carrer.

Comments are closed.