- PUBLICITAT -

 

Hola a totes i a tots,

Soc Ángela Palomares, la nova agent de l’oficina de Mapfre de Castelló situada en el carrer del Pla 2.

Tenia moltes ganes de poder escriure aquest article obertament per a posar en el vostre coneixement aquest nou canvi, nou projecte i tot l’entusiasme que hi ha darrere. Hem hagut d’esperar un any i fins ara, no s’ha pogut realitzar el comunicat de manera oficial encara que hem anat informant els més interessats (els nostres assegurats) a poc a poc i continuem en això, de fet, molts de vosaltres estarà ja al corrent. La intenció és informar i transmetre la nostra energia, disponibilitat i motivació.

Molts coneixereu a l’antic gestor, Sigfrido Torregrossa, el qual ha decidit traspassar i delegar la gestió d’aquest negoci a la meua família, una família amb més de 30 anys d’experiència en el mercat assegurador, exactament igual que la família de Sigfrido, i amb les generacions més joves posant-se al dia, com és el meu cas.

L’oficina serà la de tota la vida, continua estant on sempre i tant José com Adela (ací a la foto) continuen amb molta motivació i totalment a la vostra disposició per a qualsevol cosa que se us puga ajudar.

PUBLICITAT

M’agradaria compartir amb tots vosaltres les ganes i l’energia positiva que s’ha posat en aquest nou projecte on la prioritat sempre serà la satisfacció i el benestar dels nostres assegurats.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES per la confiança depositada fins ara, l’acollida rebuda per tots i esperem continuar ajudant-vos tot el que puguem.

Us esperem!

IMPORTANT: El nou número d’atenció 24 h de decessos ha canviat i a més seran José i Adela els que us ajudaran personalment arribat el moment, aquest és el 634 726 565.

Ángela Palomares
Mapfre de Castelló

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací