- PUBLICITAT -

 

El passat diumenge, 05 de febrer de 2023, Castelló Notícies va ser convidat a l’entrenament del grup OCR que dirigís Martin Navarro a l’espai OCR del poliesportiu “Antoni Escuriet” de Castelló, amb una bona assistència d’integrants de Castelló i de pobles del voltant.

L’OCR, també conegut com a cursa d’obstacles en la naturalesa, és una manera cada vegada més popular de mantenir-se en forma i millorar la condició física. Amb un enfocament en la superació d’obstacles i la millora de la resistència, l’entrenament OCR s’ha convertit en una opció atractiva per a aquells/es que busquen un desafiament físic i mental.

PUBLICITAT

Aquesta modalitat OCR solen incloure una varietat d’obstacles a l’aire lliure, com a escalades, salts, caminar per cordes i equilibri, que posen a prova la força, l’agilitat i la destresa dels participants. A més de millorar la condició física, aquests desafiaments també poden ajudar a millorar la confiança i l’autoestima, ja que els participants han de superar obstacles que els semblen impossibles al principi.

L’OCR també és una excel·lent opció per a aquells que busquen una activitat en grup. Els participants poden formar equips i ajudar-se mútuament a superar els obstacles, la qual cosa pot fomentar la companyonia i la cooperació. A més, els entrenaments OCR poden ser una bona manera de socialitzar i conéixer a altres persones interessades en l’esport.

Encara que l’OCR és una forma divertida i desafiadora de mantenir-se en forma, també és important prendre precaucions per a evitar lesions. Els participants han d’usar roba i calçat adequats, i és crucial calfar abans de començar l’entrenament. També és rellevant escoltar el seu cos i descansar si se sent dolor o fatiga.

En resum, la pràctica de l’OCR és una forma emocionant i desafiadora de millorar la condició física i superar obstacles. Amb un enfocament en la superació personal i la companyonia, aquest esport està guanyant popularitat entre aquells que busquen un desafiament físic i mental. És una activitat divertida per a tots els nivells d’habilitat i edat!

Per veure la galeria completa de fotos de Valerià Benetó piqueu ací.

OCR – Febrer 2023 – Martin Navarro | GALERIA |

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -