- PUBLICITAT -
Temps de lectura 3 minuts

 

En el passat mes de març es va disputar a Baqueira Beret el Campionat d’Espanya de Mushing Neu 2019, concretament el cap de setmana 9 i 10. En aquest certamen que es divideix en dues categories, sprint i mitjana distància han participat dos castelloners José Vicente Llopis i José Ramón Mascarós, els dos tenen una llarga experiència en aquest tipus de carreres i encara que a les nostres terres no és fàcil entrenar per a aquest esport de neu, ells any rere any entrenen i participen en aquest campionat obtenint excel·lents resultats.

PUBLICITAT

Jose Vicente Llopis va participar en la categoria de 8 gossos i va quedar en un meritori sisè lloc i Jose Ramón Mascarós va participar en la categoria de 4 gossos quedant en quarta posició, gran resultat sent la seu primera carrera en aquesta categoria.

Per a aquest campionat han pres l’eixida més de 150 participants. Quant a les distàncies a recórrer, els participants de mitjana distància han afrontat un recorregut d’uns 22km, mentre que en la modalitat d’sprint, els trineus tirats per 6 i 8 gossos i els skijorers han fet un circuit de 12, 5km, els trineus amb 4 gossos un de 8,2km i els trineus de 2 gossos i els canicrossers un de 4,8km.

Des d’ací volem felicitar els dos campions castelloners que any rere any ens donen grans satisfaccions dels bons resultats que trauen en aquest esports, recordem que a principi d’any van estar els dos al Campionat del Món representant Espanya.

Redacció CN

- PUBLICITAT -