- PUBLICITAT -

Els pròxims dies només podem destacar una lleugera oscil·lació tèrmica

CN | Jordi Payà

La setmana ha començat sense oferir-nos canvis d’oratge i tot indica que no pensa fer-ho en breu, que acabarà com ha començat o fins i tot més calorosa.

PUBLICITAT

Els termòmetres marcaran algun grau menys que ahir. Ja ho han fet a la nit i també ho faran al centre del dia, però a les terres de l’interior la calor es farà sentir al centre del dia. A aquestes zones l’amplitud tèrmica serà marcada. La diferència entre mínimes i màximes arribarà a ser de 20 graus.

Demà dimecres tindrem més núvols i fins i tot pot arribar a caure alguna gota en començar el dia arran de costa, però es tracta de núvols baixos, núvols de blanura que acaben desfent-se o perdent consistència amb el pas de les hores.

Les temperatures nocturnes no patiran grans canvis o tendiran a pujar en estar el cel més cobert, però les màximes baixaran dos o tres graus i només a l’interior de la meitat sud del País Valencià arribara als 30 graus.

La segona part de la setmana tornarà a ser més calorosa perquè tindrem núvols baixos a la franja costanera. Núvols de poca durada que deixaran l’ambient bascós a la nit, però en desfer-se a migdia no impediran que les temperatures tornen a pujar.

Passeu bon dimarts… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací