PUBLICITAT

 

Per Tecnonews / AMIC

Espanya té motius per a celebrar. Segons un estudi dut a terme per l’empresa estatunidenca Ookla, Espanya es tracta del país número 14 pel que fa a velocitat.

Amb una velocitat mitjana de descàrrega de 127,76 Mbps Espanya es queda fora del ‘Top ten’ per poc, en un rànquing que lidera Singapur. La nació asiàtica ofereix una velocitat mitjana de descàrrega de 203,68 Mbps i una velocitat mitjana de pujada de 210,75 Mbps.

Però el cas de Singapur és una raresa, ja que el segon classificat de la llista, Hong Kong, es troba lluny del primer. La ciutat pertanyent a la Xina ofereix una velocitat mitjana de 169,60 Mbps.

Espanya tingui un dels serveis d’internet més cars de tota Europa

En el cas europeu, el primer país líder en velocitat és Romania amb 155,28 Mbps de velocitat de baixada i 117,05 Mbps de pujada. Li segueixen altres països que també ingressen entre els deu primers com són Mònaco, França i Suècia.

Vists aquests números s’entén, en certa manera, que Espanya tingui un dels serveis d’internet més cars de tota Europa. El país se situa com el dècim en preus mentre que França o Suècia tenen ofertes de xarxa més barates. En el cas de Romania, el país balcànic té una de les xarxes més barates de tota la unió.

PUBLICITAT

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací