- INFORMACIÓ -

 

Segons informa L’Institut de Castelló en el seu Instagram, comença el curs 2021/2022 amb moltes novetats.

PUBLICITAT

El passat dimecres 8 de setembre de 2021 va començar el nou curs escolar 2021-2022. A l’Institut Vicente Gandia l’alumnat ha iniciat les classes d’ESO, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i grau superior.

Com a novetat d’enguany destaquem que hem ampliat l’oferta de cursos que s’imparteixen al nostre institut, amb l’inici del 2n curs superior de paisatgisme i medi rural. També hem iniciat el 2n curs del cicle mitjà d’atenció a persones en situació de dependència.

Enguany també hem augmentat el nombre d’alumnes que s’ha matriculat a l’IES Vicente Gandia. Quant al professorat, en aquest curs la plantilla ha crescut en 5 professionals més que el curs passat.

Pel que fa a les obres de millora de l’Institut, dins del Pla Edificant de la Conselleria d’Educació i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló, aquestes obres van a bon ritme i tenen prevista la seua finalització aquest trimestre. Ja s’ha realitzat el canvi de finestres que milloraran el confort i l’eficiència energètica a les aules. També s’han finalitzat els accessos sense barreres al centre des del carrer. Els lavabos també han sigut remodelats, amb canvi de portes, finestres, interruptors de llum i alicatat. Actualment estan acabant la construcció d’un nou pavelló esportiu cobert més gran al pati i la reconversió en aules de l’antic pavelló. També s’ha construït un ascensor que permetrà accedir a les diferents aules a les persones amb problemes de mobilitat. Finalment es canviarà el tancat que envolta l’Institut.

Estem, com sempre, al vostre servei, i desitgem un molt bon curs a tothom.

Font: Instagram IES Vicente Gandia

- PUBLICITAT -