INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES

 

El curs 2020/2021 l’ IES Vicente Gandia amplia la seua oferta formativa en horari de vesprada amb el Cicle de Grau superior de Paisatgisme i Medi Rural, que es suma al Cicle de Grau Mitjà de Jardineria i Floristeria (ambdós de la branca agrària) i també a altre que comença este curs per primera vegada, Atenció a Persones en Situació de Dependència.

Des del centre s’ha fet un esforç durant anys per aconseguir ampliar l’oferta educativa de formació professional i poder oferir una formació i eixida laboral amb futur al nostre alumnat.

En el nou cicle superior de Paisatgisme i Medi Rural aprendràs a dissenyar zones enjardinades, realitzar operacions topogràfiques, planificar i supervisar les activitats d’instal·lació i manteniment de zones verdes i camps esportius, inventariar i avaluar arbres i palmeres ornamentals, atendre a les exigències del mercat i capacitat productiva de l’empresa, controlar l’estat sanitari de les plantes i instal·lacions, controlar les operacions de producció, supervisar les fases de producció i moltes més coses. Podràs treballar com encarregat d’obres de jardineria i restauració del paisatge, encarregat de podes i operacions de cirurgia arbòria, encarregat o capatàs agrícola, gestor de producció agrícola, responsable de magatzem agrícola, responsable de equips de tractaments terrestres, encarregat de recol·lecció de llavors i fruïts en altura, encarregat de producció de llavors i pans d’herba entre altres treballs.

A més l’IES Vicente Gandía t’ofereix eixides formatives regulars i de qualitat, cursos i jornades tècniques complementàries, pràctiques en empreses i possibilitat de la realització de FP DUAL.

La matrícula s’obrirà en un procés extraordinari al llarg del mes de setembre, així que estigues atent/a al la web de l’ Institut https://portal.edu.gva.es/iesvicentegandia o crida’ns al 962 45 78 30 i t’ informarem de la matrícula.

PUBLICITAT

Si t’agrada treballar a l’aire lliure i estar en contacte amb la natura, aquest cicle és per a tu!!

IES Vicente Gandia

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací