- PUBLICITAT -

 

L’IES Vicente Gandia ha participat en els campionats de Formació Professional (Skills) a nivell de Comunitat Valenciana en les modalitats de Jardineria i Floristeria.

La competició s´ha dut a terme a Iberflora, on es celebra el gran esdeveniment professional del sector verd en Europa, i referent entre les fires de jardineria. A Iberflora trobem la major oferta comercial i formativa dins del negoci de la planta, flor, paisatgisme, jardineria, tecnologia i brico-jardí del calendari professional del sector i a més a més: jornades tècniques, exposicions, congressos, demostracions, premis, etc.

L’IES Vicente Gandia, a més a més de participar en el campionat, també ha participat com a expositor. La funció és donar a conèixer la nostra oferta formativa, ja que, els nostres títols de CFGM en Jardineria i Floristeria, i el CFGS de Paisatgisme i Medi Rural estan totalment integrats en tots els sectors que ofereix Iberflora.

PUBLICITAT

Els campionats de Formació Professional (Skills) s’organitzen perquè l’alumnat puga competir i mostrar les seues destreses en les diferents especialitats d’FP que es convoquen. Els objectius són: promocionar els estudis de Formació Professional, estimular i motivar a l’alumnat, millorant així la qualitat de la Formació Professional, a més de reconèixer la tasca del professorat de Formació Professional.

Ximo Alcain i Rafa Jimenez, alumnes de l’IES Vicente Gandia, han competit amb un magnífic resultat: Ximo Alcain, Medalla d’Or de Floristeria, i Rafa Jimenez, Medalla de Bronze també en Floristeria. Els donem l’enhorabona a tots dos, han fet un treball impecable i excel.lent, i també al professorat: M.José i Ester, per la seua dedicació i compromís.

IES Vicente Gandia

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací