- PUBLICITAT -

 

La setmana passada acollirem l’exposició “Tu Tries” de l’Agència d’Igualtat i Convivència de la Mancomunitat de La Ribera Alta dins el Pacte d’Estat Contra la Violència de Gènere, del qual l’Ajuntament de Castelló forma part.

En aquesta exposició, es promouen campanyes contra la cosificació de les dones i la hipersexualització de les xiques; així com es treballa la prevenció de la Violència de Gènere entre la joventut.

PUBLICITAT

D’aquesta manera, van rebre la visita de públic en general, però cal destacar les visites de l’alumnat del Col·legi Hernández i del Col·legi Santo Domingo que realitzarem una dinàmica per entendre conceptes com la violència domèstica, sororitat, la violència de gènere o masclista, que es tracta en els diferents cartells de l’exposició.

L’alumnat es va mostrar molt receptiu i participatiu, a la vegada que es van sorprende sobre els mites i memes al voltant de les dones que apareixen en l’exposició.

Unes accions que son necessaries encara hui en dia, sobretot, en referència a la violència simbòlica que patim les dones en imatges, publicitats o lletres de cançons i que és la més difícil de detectar.

Des de l’Ajuntament de Castelló i en concret, des de la Regidoria de la Dona i Polítiques d’Igualtat i Noves Tecnologies, esperem acollir i fer moltes més accions al voltant d’aquesta temàtica i així contribuir a construir una societat més igualitària, justa i sense violència de cap tipus.

- PUBLICITAT -