- PUBLICITAT -

 

El Col·legi Hernández ha rebut l’exposició “L’Esport tradicional valencià i territori” des del dia 22 fins al dia 30 de març. La Coordinació de Pilota Valenciana de la Direcció General d’Esports ha cedit al centre aquesta exposició per a promoure i divulgar la pilota valenciana.

PUBLICITAT

Una vegada més i demostrant el compromís del nostre centre amb el nostre esport autòcton, hem utilitzat aquesta exposició com a un recurs didàctic més en el procés d’ensenyament-aprenentatge.

Aquesta exposició mostra les principals modalitats de la pilota valenciana presents arreu de les comarques valencianes; aborda especialment les modalitats de raspall, escala i corda, galotxa, llargues…, des d’un punt de vista històric, cultural, esportiu i didàctic.

Aprofitant la visita de l’exposició, també hem comptat amb la participació dels pilotaris locals Julio Marrahí i Adrián “Murcianet” – aquest últim exalumne – al llarg de la jornada del 29 de març. Ells han explicat al nostre alumnat els seus inicis en el món de la pilota i les sensacions actuals que tenen en la competició en què estan immersos.

SEGUIM…

Col·legi Hernández

- PUBLICITAT -