- PUBLICITAT -

S’acaba maig amb menys calor

CN | Jordi Payà

Han sigut dos dies molt forts de calor. Ahir van baixar les temperatures un o dos graus a alguns observatoris, però en altres fins i tot van pujar. Va tornar a ser un dia de rigorós estiu.

Hui no farà la calor de dimecres ni la d’ahir dijous. Puc assegurar-vos que acabarem el maig i començarem el juny amb temperatures més baixes, amb ‘basqueta‘ però amb temperatures més baixes, més normals.

Peix del riu Xúquer – Joanjo Puertos

A més, estem pendents de la pluja. Ruixats que avançaran de nord a sud afectant preferentment les zones pròximes a la costa.

Caldrà aprofitar les temperatures abans que torne a apretar de nou la calor perquè hui i demà els termòmetres marcaran valors més ajustats a l’època.

El sol es deixarà veure poc les primeres hores de dissabte, just per donar la benvinguda a l’estiu climatològic. M’agradaria pensar que fins a migdia podrà ploure amb alegria al centre del territori i que de vesprada encara puga caure alguna gota al sud abans que torne el sol.

Diumenge els núvols seran abundants fins a mig matí, però ja no plourà i l’inici de la setmana serà estable amb temperatures de nou amb tendència a anar cap amunt.

Tingueu bon divendres… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací