- PUBLICITAT -

 

La calor apretarà amb força fins divendres

CN | Jordi Payà

Quan ja tenim ganes que l’estiu vaja acomiadant-se… hem d’anunciar dies de molta calor fins divendres.

L’avís meteorològic de hui dimarts torna a ser per calor intensa a la major part de la península. On l’avís és taronja les temperatures s’enfilaran fins als 40 graus i fins i tot es podran superar. L’avís groc indica temperatures entre els 35 i els 39 graus, i afecta bona part del centre i nord de la demarcació de València.

PUBLICITAT

El dia serà assolellat tret dels núvols que aquesta vesprada creixeran amb un poc més d’energia a les comarques centrals i interiors de la demarcació de València, on encara que no ho descarte serà difícil que arribe a ploure.

Aemet manté demà l’avís al litoral i prelitoral de València i l’estén al de la demarcació de Castelló. El sol lluirà sense obstacles i la calor serà intensa, de rigorós estiu. Les temperatures es mantindran molt altes per l’interior i pujaran a la costa.

El ‘forn’ continuarà a ple rendiment i quasi a la màxima potència tant dijous com divendres, i a partir de dissabte venen ‘coses interessants’ en arribar una massa d’aire prou més fresca que portaria un notable descens tèrmic per als últims dies del mes d’agost. I el que és millor: les previsions donen per dissabte un dia gris i plujós que caldrà anar confirmant.

Passeu bon dimarts… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -