- PUBLICITAT -

 

El passat dissabte dia 3 d’agost es va celebrar el concurs infantil de Pesca del C.P. La Madrilla, a un raconet del riu Albaida, des de les 16h, amb la corresponent calor del mes d’agost, estos intrèpids i intrèpides pescadors/es amb canya desafiaren totes les adversitats i acompanyats dels seus familiars, passaren una vespradeta d’allò més agradable i divertida.

PUBLICITAT

En un moment donat l’organització, va preparar un berenar per als participants que donaren bon compte del detall i continuaren pescant fins les 20h, pares, mares, tios i iaios acompanyen els motivats esportistes, que no dubten en gastar tècniques impensables per als que desconeguem esta activitat, des del tipus de menjar que es posa en l’hamet, la seua mesura, la llargària de la canya etc…

Els guanyadors

Picant damunt del noms podeu baixar i veure totes les fotos del  Concurs de Pesca Infantil Festes de Castelló 2019 de Valerià Benetó i de Joanjo Puertos.

La matinada següent era el torn dels majors, perfectament preparats canya, gamber, viver, recanvis d’hamets, suros, i tot el que es puga imaginar, presidits per un començament del dia impressionant, ocupaven els llocs que en sort els havia tocat.

Semblava una competició, decantada, afavorida pels designis no sabuts a un grupet de persones que anaren distanciant-se en captures i pes d’estes, però… hi ha partida mentre l’àrbitre no pita, i quan ho va fer, va saltar la sorpresa, perquè els afavorits del 58 Concurs de Pesca foren uns altres.

Picant damunt del noms podeu baixar i veure totes les fotos del  58é Concurs de Pesca Local Festes de Castelló 2019 de Valerià Benetó i de Joanjo Puertos.

Redacció CN

- PUBLICITAT -