- PUBLICITAT -

 

Des de la Regidoria de Cultura Festiva i la Junta Local contra el càncer, informem que davant la situació sanitària actual, i després d’haver valorat les distintes possibilitats a l’hora de realitzar l’espectacle de Gisela ‘Concert Kids’ a l’exterior, traslladem aquest espectacle a la plaça de l’Om, per tal que un major nombre de persones puguen gaudir d’una vesprada màgica i segura.

L’espectacle serà a la mateixa hora, diumenge 12 de desembre de 2021, a les 18.00 h a la plaça de l’Om.

S’habilitaran dues entrades al recinte, una pel carrer Ramon i Cajal (encreuament amb el carrer Sant Roc) i altra pel carrer Major (encreuament amb del carrer del Cine).

Demanem a la ciutadania que accedisca al recinte amb temps prudencial, ho podrà fer a partir de les 17.00 h de la vesprada per qualsevol de les entrades on se li replegarà l’entrada i seran informats de totes les mesures de seguretat, és obligatori l’ús de la mascareta durant tot l’espectacle.

Els recordem que poden aconseguir les entrades a benefici de la Junta Local contra el càncer de Castelló a la Casa de la Cultura de 17.00 h a 19.00 h els dies 7, 9 i 10 de desembre.

PUBLICITAT

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací