- PUBLICITAT -

 

La nit del 31 d’octubre molts celebrem Halloween, una festa que hem acollit i que cada vegada celebrem més i amb més entusiasme, la nit de Halloween a Castelló ja fa uns anys que es converteix en una nit terrorífica i a la vegada divertida.

Hi ha un lloc a Castelló, concretament a la Ronda l’Almenà núm. 44 esquerra, que converteix la seua escala d’entrada de casa en un espai un poc peculiar, però molt especial per als amants del terror.

Segons ens conta la creadora d’aquest escenari Ana Benetó, fa més de 10 anys que va començar a instal·lar en la seua escala elements per a celebrar aquesta terrorífica festa de Halloween, simplement pel fet que li agrada fer escenaris, personatges, muntar maniquins i maquetes relacionats amb aquests elements, el fet és que any darrere any ha anat incorporant més elements, la gran majoria confeccionats per Ana, això ha tingut la seua repercussió, augmentant les visites al seu espai, fins i tot de classes de col·legis, gent gran i menuda fins a convertir-se en un lloc per a visitar cada vesprada del dia abans de Tots Sants.

PUBLICITAT

Ahir Ana ens va mostrar de nou el seu espai i ens va tornar a sorprendre en nous personatges, nous elements, nova música, nova distribució…

Ja saps si demà diumenge, 31 d’octubre vols eixir a divertir-te i veure en directe que ens ha preparat Ana Benetó sols has de passar per la Ronda l’Almenà, núm. 44, esquerra de 18.00 h a 24.00 h.

Ana t’espera per a mostrar-te el que ha preparat i obsequiar-te amb un grapat de caramels…


- PUBLICITAT -