- PUBLICITAT -

 

Passant prop d’ací…,

Aquest dissabte 8 de juliol, a les 12.00 h, l’Assut d’Antella serà l’escenari de l’esdeveniment anual “Mulla’t pel Xúquer”, organitzat per Xúquer Viu en el marc del Dia de Bany en els Rius, també conegut com a Big Jump. Aquesta celebració, que arriba al seu 19é any consecutiu, convida la ciutadania a unir-se per reivindicar uns rius nets i plens de vida.

Amb la finalitat de fomentar la participació massiva, s’espera que tots i totes les interessades s’acosten a l’Assut d’Antella amb el seu banyador i calçat d’aigua preparats per a sumar-se a aquesta iniciativa. L’objectiu és fer una crida a la preservació dels recursos aquàtics i conscienciar sobre la importància de mantenir els rius sans i lliures de contaminants.

PUBLICITAT

Per a facilitar l’estacionament dels assistents, s’ha implementat un sistema específic. Es requerirà als conductors que col·loquen un full proporcionat per l’organització en un lloc visible del seu vehicle. Aquesta mesura ajudarà a garantir un flux ordenat i una millor organització de l’aparcament durant l’esdeveniment.

Puede ser una imagen de text

Un cop finalitzada la refrescant experiència de “Mulla’t pel Xúquer”, es realitzarà una picada per a tots els participants, que tindran l’oportunitat de socialitzar i compartir les seues experiències. Aquesta activitat complementària ofereix un espai per a la convivència i l’intercanvi d’idees entre els assistents.

- PUBLICITAT -