- PUBLICITAT -

 

L’ESCOLA DE TRIATLÓ DEL CLUB MULTIESPORT EL CASTELLET DISPUTA LA 3ª PROVA DEL RÀNQUING PROVINCIAL A CARLET.

El passat dissabte 09 de Febrer es disputà a la localitat de Carlet la 3ª Jornada de la fase provincial de València dels Jocs Esportius Vialterra de Triatló…

PUBLICITAT

Una vegada més, els nostres xiquets es desplaçaren fins allí per gaudir d’un bon matí d’esport i companyerisme.

La prova començava a les 9:45, després d’un xicotet retard a causa de la densa boira amb la que començàrem el dia. El primer torn fou per als nostres Cadets, que comencen a ser l’enveja de les competicions perquè sempre van “en pinya” i formen una colla molt compacta i unida.

Després d’un primer segment de carrera molt disputat, començava una bici un pèl accidentada amb diverses caigudes de les quals els nostres pogueren sortejar.

Finalment, després d’un tercer segment de carrera molt intens, Salvador Català i Pepe Aliaga aconseguiren el seu primer pòdium més que merescut. Uns segons després entrava a meta Arnau Verdú, amb medalla de xocolate per 2ª setmana consecutiva, seguit per Jaume García, Borja Vidal, Carlos Martínez i Joel Encarnación.

Gràcies al gran inici de temporada que estan tenint els nostres triatletes, i a la seua gran motivació i ganes de participar, el club està tenint gran presencia en el Rànquing Provincial.

Seguidament era el torn de Joan Gaitan, el nostre únic representant a la categoria Infantil. Prova darrere de prova, Joan va consolidant-se com un triatleta molt complet, finalitzant en molt considerable 23ª posició, tenint en compte ue Joan ha fet el canvi de categoria aquest any.

Finalment era el torn dels més menuts, Benjamins i Pre-Benjamins que ens fan gaudir vegent-los en cada prova amb les ganes i la il·lusió que ponen. Posant en pràctica tot allò que aprenen cada setmana a l’escola. Esta vegada Axel, Carina i Víctor eren els representants del club en les categories més menudes.

Vos recordem els horaris d’entrenaments i els telèfons de contactes, per si esteu interessats en inscriure als vostres fills a l’escola:

De 5 a 10 anys:

Dimarts de 18:15 a 19h -> Natació
Dijous de 17:30 a 18:30 -> Ciclisme / Carrera / Transicions

De 11 a 17 anys:

Dilluns de 17:30 a 18:30h -> Ciclisme
Dimarts de 18:15 a 19h -> Natació
Dimecres de 19:30 a 20:30 -> Carrera (opcional)
Dijous de 18:15 a 19h -> Natació (opcional)
Divendres de 17:30 a 18:30 Carrera

Vicent: 650 163 031
Ainhoa: 687 634 76
Email: escola@elcastellet.org

- PUBLICITAT -