- PUBLICITAT -

 

Amb més de vint-i-cinc anys d’experiència, aquesta escola emblemàtica torna amb la seua oferta formativa, combinant esport i diversió al Pavelló Municipal “Antoni Escuriet”

CN | Aida

L’Escola de Patinatge de Castelló, amb una trajectòria destacada de més de vint-i-cinc anys i integrada l’últim curs per prop de 60 patinadors, anuncia la seua tornada per al curs 2023-2024. El començament oficial de les classes està programat per al dia 18 de setembre, desenvolupant-se els dilluns, dimecres i divendres en les instal·lacions del Pavelló Municipal “Antoni Escuriet”.

PUBLICITAT

Per aquells interessats en formar part d’aquesta aventura sobre rodes, les matrícules es realitzaran la setmana prèvia al començament de les classes. En concret, els dies 11, 12 i 13 de setembre de 19.00 a 20.00 hores a la porta del mateix pavelló.

El patinatge, més que un simple esport, ofereix als seus practicants una experiència completa, on els més joves poden desenvolupar habilitats fonamentals com l’expressió corporal, la coordinació i la flexibilitat. L’enfocament de l’Escola de Patinatge és clar: practicar esport d’una forma lúdica i divertida amb activitats grupals.

Des de l’Escola, animen a tots a unir-se a aquesta experiència única: “T’esperem al pavelló per patinar, ballar i divertir-nos junts.

Picant ací, podeu veure les fotos de l’Escola de Patinatge de Castelló | Festival de fi de curs – 2022 – 2023.

ES – 1
- PUBLICITAT -