- PUBLICITAT -

El pavelló del poliesportiu ‘Antoni Escuriet‘ de Castelló es va omplir de gom a gom en una nit màgica amb la celebració del Festival de fi de curs de l’Escola de Patinatge Artístic de Castelló. L’esdeveniment, que va tenir lloc el passat 10 de juny de 2023, va oferir una exhibició espectacular de patinatge artístic amb una temàtica inspirada en el meravellós món Disney. Un total de 60 patinadors de totes les edats, fins i tot de tres anys, van participar en aquest festival, mostrant el seu talent i habilitats sobre els patins.

Amb l’esperit de la màgia de Disney impregnat a l’aire, els patinadors de l’Escola de Patinatge Artístic de Castelló van captivar l’audiència amb les seues espectaculars exhibicions. Els patinadors, sota la direcció de les monitores Ana Casanova Aràndiga, Tamara Martí Sapena, Lucia Climent Murillo, Anna Guitart Pizarro i Maica Lopez Clar, van oferir actuacions plenes de gràcia i destresa, mostrant tot el seu treball durant el curs.

PUBLICITAT

El pavelló es va transformar en un món encantat mentre els patinadors es desplaçaven per la pista del pavelló amb elegància i precisió, interpretant personatges icònics de Disney i recreant escenes inoblidables de les pel·lícules. Va ser una vesprada màgica tant per als participants com per a l’audiència, que va ser captivada per la bellesa i l’art del patinatge sobre rodes.

A més, cal destacar l’excel·lent tasca de les monitores de l’Escola de Patinatge Artístic de Castelló, Ana, Tamara, Lucia, Anna i Maica, que han treballat amb les patinadores i el patinador durant tot el curs per desenvolupar les seues habilitats i passió pel patinatge artístic.

Amb el Festival de fi de curs temàtic de Disney, l’Escola de Patinatge Artístic de Castelló ha posat de manifest una vegada més el seu talent i dedicació al patinatge artístic. El pavelló ‘Antoni Escuriet’ va acollir una nit màgica en què els patinadors van brillar en les seues actuacions plenes de gràcia i habilitat.

Ara, l’Escola de Patinatge Artístic de Castelló ja està preparant el pròxim curs 2023-2024, que començarà al setembre. Aquells interessats en obtenir més informació sobre les inscripcions i els horaris de les classes poden telefonar al 657 681 130.

| GALERIA | Escola de Patinatge Artístic – Festival de fi de curs – 2023

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -

Un comentari

Comments are closed.