- PUBLICITAT -

 

El passat dissabte 15 de juny, es va celebrar al pavelló cobert del Poliesportiu Municipal, la XXIII edició del Festival Fi de Curs que, any rere any, ve realitzant l’Escola de Patinatge Artístic del nostre municipi. Al voltant de 80 patinadores participaren en l’esdeveniment, d’edats compreses entre 4 i 18 anys. Aprofitem aquest acte per fer un xicotet reconeixement a les patinadores que porten una continuïtat de 5 anys a la nostra escola. En aquesta ocasió fóren un total de 9 alumnes.

Al pavelló, hi va haver una gran assistència de gent, com ve produint-se cada vegada que realitzem aquests actes. El públic assistent tingué l’ocasió de comprovar la il·lusió, interés i entusiasme que mostraren cadascuna de les patinadores en les seues intervencions, així com les seues monitores, les quals hem de felicitar pel treball realitzat durant tot el curs.

PUBLICITAT

Tanquem amb satisfacció aquesta temporada per començar de nou el proper curs. Farem públiques les dates d’inici. Aprofitem per informar que de l’1 al 12 de juliol de 9:30 a 13:00 h. hi haurà una escoleta d’estiu al Poliesportiu Municipal amb estiraments, patinatge, balls i moltes coses més.

La Junta

- PUBLICITAT -