- PUBLICITAT -
Temps de lectura < 1 minut

L’Escola de Música “La Lira” plenarà de música i color els carrers de Castelló a l’Audició de final de curs.

Aquest dijous, 28 de juny, els carrers i places de Castelló seran l’escenari de l’Audició de Final de Curs de l’Escola de Música “La Lira” de la Societat Musical “Lira Castellonera”.

L’acte s’iniciarà a les 19 hores a l’interior de l’Auditori Municipal Rex, amb l’entrega de diplomes a l’alumnat que aquest any ha realitzat els estudis de 4t de Llenguatge Musical. A continuació, començarà una cercavila que a ritme de dolçaina i tabalet ens portarà a visitar les diferents actuacions dels grups de cambra de l’Escola de Música.

Així, el recorregut passarà per llocs característics del poble com son el Carrer Major (actuació de piano i percussió); Carrer de la Sèquia (Teatre Ideal) (actuació del grup de flauta i oboè); Plaça de l’Esglèsia (actuació del grup de clarinets); Avinguda de l’Estació (actuacions del grup d’Expressió Musical junt al parc de jocs) i del grup de saxos (escenari de l’Avinguda de l’Estació); El Mercat (Grup de metall) i finalitzarà la cercavila a la Plaça de l’Ajuntament on podren escoltar al Grup de Corda de l’Escola de Música.

PUBLICITAT

Des de l’Escola de Música “La Lira” convidem a participar de la Cercavila a tota la població de Castelló i vos desitgem un bon estiu.

Escola de Música “La Lira”

- PUBLICITAT -