- PUBLICITAT -

 

La setmana que ve, l’Escola de Música “La Lira” realitzarà una sèrie de classes obertes per a xiquetes i xiquets de 5 a 7 anys. L’objectiu és mostrar als pares i als alumnes el contingut de les classes que s’imparteixen a l’escola.

Durant les classes obertes, els xiquets i les xiquetes tindran l’oportunitat d’experimentar diferents instruments i activitats musicals, així com de conéixer als professors i el mètode de treball que s’utilitza a l’Escola de Música “La Lira”.

PUBLICITAT
Cartells informatius

Aquesta iniciativa és una oportunitat excel·lent per als pares que volen que els seus fills i filles s’aproximen a la música, així com per als xiquets i les xiquetes que volen experimentar amb diferents instruments i activitats musicals. Les classes obertes també poden ajudar als pares a prendre una decisió informada sobre la possibilitat de matricular els seus fills a l’Escola de Música “La Lira”.

Si esteu interessats a assistir a les classes obertes, podeu contactar amb l’Escola de Música “La Lira” per obtenir més informació. És una oportunitat que no podeu deixar passar si voleu que els vostres fills descobreixen el meravellós món de la música.

Cartells informatius
- PUBLICITAT -