- PUBLICITAT -

CN | Aida

Ahir dimecres 27 de març, a les 18 hores, l’Auditori Rex va ser testimoni de la gala de clausura del VII Concurs d’Interpretació Faustino Candel, organitzat per l’Escola de Música ‘La Lira’. L’esdeveniment, una celebració de la música i el talent, va reunir a joves destacats intèrprets i jurat en una vesprada plena d’emoció i reconeixement.

Amb la presència de l’entusiasta audiència, els alumnes van demostrar el resultat del seu treball i dedicació durant el segon trimestre. Des dels més menuts als més veterans, cada actuació va reflectir l’esforç i la passió per la música que es cultiva a l’Escola de Música ‘La Lira’.

PUBLICITAT

El concurs, que porta el nom del mestre Faustino Candel, és una tradició en la qual els estudiants tenen l’oportunitat d’elevar el seu nivell interpretatiu i rebre una avaluació experta. Enguany, el jurat va estar format per destacats professionals del món musical, com Sergio Navarro Bonaviña, Faustino Candel Sebastiá i Eduardo Martorell Momparler.

Sergio Navarro Bonaviña, Eduardo Martorell Momparler i Faustino Candel Sebastiá

La competició va representar una oportunitat per als alumnes de desenvolupar habilitats tècniques i artístiques, alhora que promovia valors com l’esforç, la constància i la superació personal.

Els guanyadors d’aquesta edició van ser, en la categoria Primer de Grau Elemental, Rocío Candel Valenzuela, categoria Segon de Grau Elemental, Dídac Alcover Castan, categoria Tercer de Grau Elemental Carla Álvarez Bernabeu i Pau Ortiz Peris Vera i categoria Quart de Grau Elemental Joan Peris Calatayud. Encara que totes i tots van oferir interpretacions excepcionals i van fer honor al llegat de Faustino Candel.

En la gala de clausura va estar CN, que va capturar amb les seues fotografies cada moment memorable d’aquest esdeveniment cultural.

Volem felicitat a l’Escola de Música ‘La Lira’, ja que amb aquest concurs reafirma el compromís amb l’educació musical i la promoció del talent local, i convida a tots els amants de la música a continuar gaudint dels fruits d’aquesta passió compartida.

Una celebració emocionant, un reconeixement a l’esforç i al talent, el VII Concurs d’Interpretació Faustino Candel és un esdeveniment que deixa una empremta en la memòria i l’ànima de tots els qui van participar i van assistir-hi.

Per accedir a l’àlbum de Joanjo Puertos piqueu ací.

27032024-Concurs d’Interpretació Faustino Candel 2024

- PUBLICITAT -

Un comentari

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací