- PUBLICITAT -

CN | Aida

Ahir, el dijous 21 de desembre de 2023, l’auditori Rex va ser escenari d’un esdeveniment musical extraordinari organitzat per l’Escola de Música ‘La Lira’. L’esperada audició de Nadal va ser una explosió de talent, amb una proposta especial dedicada al llegat musical del mític grup Abba.

Amb l’escenari il·luminat i la sala plena d’esperança i expectació, els músics més joves de l’escola van oferir una interpretació excepcional que va capturar l’esperit festiu. La cita va començar a les 18.30 h i va omplir l’auditori de ritme, alegria i la inconfusible melodia dels èxits d’Abba.

PUBLICITAT

L’audició va ser una oportunitat perquè els estudiants demostraren el seu talent i dedicació, amb una interpretació apassionada que va deixar una empremta musical memorable en l’ànima del públic assistent.

Després de setmanes de preparació, tant els alumnes com els professors van viure un moment especial, compartint la seua passió per la música amb el nombrós públic assistent. L’Escola de Música ‘La Lira’ va mostrar, un cop més, la seua capacitat per fer de cada audició un esdeveniment inoblidable.

Amb aquesta magnífica audició, l’Escola de Música ‘La Lira’ un any més mostra la seua manera espectacular de participar en els esdeveniments nadalencs de Castelló, oferint una experiència musical única i carregada d’emocions.

L’àlbum de fotos de l’audició complet es pot veure clicant ací.

Audicions Lira Castellonera – Tribut ABBA 2023

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -