- PUBLICITAT -

CN | Aida

Ahir, diumenge 2 de juny, Castelló (Ribera Alta) va acollir un dels tornejos infantils inclosos en el II Circuit Intercomarcal d’Escacs. Aquest esdeveniment va estar obert tant a jugadors federats com no federats, i va ser una oportunitat emocionant per als joves amants dels escacs per mostrar el seu talent i gaudir d’una jornada d’esport i germanor.

El torneig va comptar amb la participació de 94 jugadors, superant els 61 jugadors del passat torneig de la Fira. Jugadors de nombrosos clubs i pobles de diverses comarques es van donar cita en aquesta competició, que enguany ha comptat amb la participació de 16 clubs enfront dels 7 clubs que van participar en el torneig passat.

PUBLICITAT

El torneig es va disputar en cinc categories: sub-8, sub-10, sub-12, sub-14 i sub-16. Aquest esdeveniment es va jugar com una lliga, a 7 rondes, on cada partida tenia una durada de 7 minuts més tres. A mesura que es jugaven les 7 rondes, els participants anaven obtenint punts i els tres primers de cada categoria van rebre una copa, mentre que la resta van rebre una medalla. No obstant això, el més important era obtenir el màxim de punts per sumar a la classificació general dels tornejos que ja s’han realitzat. Al final, els campions de cada categoria seran els que més punts hagen obtingut de tots els tornejos.

Els pobles que ja han acollit tornejos inclouen Ràfol de Salem, Alberic, L’Olleria, Alcoi i Castelló. El torneig continua viatjant per altres pobles com L’Alcúdia de Crespins, Xàtiva i Sant Joanet, on el pròxim esdeveniment serà el dia 23 de juny.

Des de Castelló Notícies, agraïm al Club d’Escacs de Castelló per la bona acollida que van tindre i per contestar a totes les nostres preguntes i encoratgem a totes i tots els participants, als organitzadors i a tots els seguidors que són un bon grapat a continuar participant en futurs esdeveniments d’escacs per viure l’emoció d’aquest esport en un ambient divertit i competitiu.

També vam aprofitar per a fer un grapat de fotos que volem compartir amb tots vosaltres.

02062024-Torneig intercomarcal Escacs - 2024 Castelló_37

Cartell Torneig de Sant Joanet

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací