- PUBLICITAT -

 

Resultats preliminars de l’enquesta sobre les preferències electorals dels lectors de CN respecte a les eleccions municipals de Castelló

25 de maig de 2023 – Amb les eleccions municipals de Castelló a punt de celebrar-se el pròxim 28 de maig, els lestors CN expressen les seues preferències electorals. Segons l’enquesta/consulta realitzada recentment per aquest mitjà i en què han participat 827 persones, s’han obtingut uns resultats preliminars sobre les intencions de vot dels castelloners i castelloneres que segueixen CN i han volgut participar.

PUBLICITAT

Encara que aquesta enquesta/consulta no pretén ser una predicció precisa dels resultats electorals,sí que ofereix una instantània de les preferències dels nostres lectors i lectores. És important recordar que l’únic resultat vàlid serà el que donen les urnes el dia de les eleccions.

Els resultats preliminars de l’enquesta mostren que el 30,83% dels participants tenen la intenció de votar al PSPV-PSOE, situant aquest partit com el que rebria un major suport segons aquesta mostra. Seguidament, es troba Esquerra Unida amb un 22,85% dels vots, mentre que el Partit Popular aconseguiria un 20,19 € i GCiE-Compromís obtindria un 19,71%, sempre segons la present consulta.

Cal destacar que una xicoteta proporció dels participants, un 2,67%, ha manifestat la seua intenció de votar en blanc, mentre que un 3,43% ha decidit no exercir el seu dret al vot.

Convé subratllar que aquesta enquesta/consulta té com a objectiu proporcionar una visió general de les preferències electorals en aquest moment i no pretén ser un pronòstic precís. Les eleccions municipals del 28 de maig determinaran el resultat definitiu i reflectiran les decisions de tots els ciutadans i ciutadanes castelloneres.

Des de la nostra publicació, animem a tothom a participar en aquesta important cita democràtica i exercir el seu dret al vot per decidir el futur de Castelló. Continuarem informant sobre el procés electoral i els resultats finals en el moment oportú.

[Nota: Aquesta notícia està basada en una enquesta/consulta realitzada a través d’aquesta plataforma i no reflecteix necessàriament les tendències electorals reals de Castelló.]

- PUBLICITAT -

7 Comentaris

  1. Quan una persona no pot ser protagonista per les coses que fa ha de fer coses per ser protagonista…. Deu ser mal que la gent no valore el que fas i se t’acabe deixant de costat..
    Salut

  2. L’altre dia em vaig assabentar que esborrant les cookies del navegador podies entrar i votar tantes vegades com et done la gana. És per això que m’estic imaginant a Horte i el seu equip d’actors dona-li que et pegue amb els mòbils perquè una cosa tinc ben clara, si aquesta enquesta fora real ara mateix estaria plovent granotes, peixos, cavallets marins i alguna gambeta.

  3. Aleshores, perqué feu aquets tipus d:enquesta? No será una mes de les vostres estrategies per a recolzat als vostres? Ni entrevista, ni publicitat i damunt queden els últims, no dona que pensar?

Comments are closed.