- PUBLICITAT -

 

Les 9 del matí, un dels protagonistes de la pròxima partida, abans de calfar ha agranat el trinquet, el nou trinquet de Castelló, no té  per què, però es veu obligat com aquell que vol donar la millor impressió possible de mostrar-lo encara que no és propietat d’ell, però utilitzat tantes voltes en la seua vida no s’entendria sense aquell edifici i el que simbolitza, la infància i el que va de joventut passada entre les seues parets, els jocs allí jugats, mestres, amics, les alegries i les penes, tot junt en el mateix sac.

Com tantes una més, la feliç idea que el va concebre, ha mudat, tant, que no la coneix ni els més arrimats, ni els que la concebiren ni als que anava destinat, noves instal·lacions amb velles tares, errant i fosca la manera de governar-lo, contradiccions humanes naturals? No, perdre la partida abans de jugar.

PUBLICITAT

Puntuals, alguns ‘amb les lleganyes’ encara, esportivament tots s’han saludat, conten algun comentari d’eixos del temps que fa, acompanyats de les seues parelles, alguns amb fills ja, aniran buscant lloc per veure la partida el més protegits possible, no vinga una mala pilotà, ja fan estiraments, calfen, concentrats, vénen amb les mans protegides de casa sols es queda posar-se dos trossets d’esparadrap.

Els ‘prolegòmens’ de tota partida, moneda a l’aire per triar el traure o el camp, espectacle esportiu en marxa, bonic de veure , jugadors entregats, sols família a les grades, ni autoritats ni aficionats, i no és per coronavirus ni perquè hi haja molt on triar, però vull acabar en positiu, prou ja de laments , continuem treballant i una cosa que, jo diria que important, estadística en temps de resistència, este és el resultat, hi ha més dones que homes al trinquet, futur assegurat.

La partida del matí, l’equip de primera, format pels castelloners Ricard, Guillem i Murcianet, s’enfrontaren als de Xeraco A, Guillem, David i José als qui guanyaren per 30-15. Mentre que a la vesprada l’equip de quarta, format pels castelloners Edu, David i Jesús Marrahí, jugaren contra el CPV Tamborí de València, Joan, Josep i Ricard als que guanyaren per 35-10.

Les dues partides foren semblants, el resultat el que deia el marcador, però molts jocs competits, canviant el Val de mans de manera continuada, podria dir-se que guanyadors amb justícia els de casa, però per entretinguda, agradable i competida devia tindre numèricament un altre resultat.

Valerià Benetó

Per veure totes les fotos de Valerià Beneto i Joanjo Puertos piqueu ací.

Les partides del dissabte

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -