INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES

 

La Regidoria de Cultura Festiva i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Castelló mitjançant la revista digital El Miragall publica:

Castelló, malgrat la pandèmia pel Covid-19, continua sent un poble fester. Les Festes Majors i de Moros i Cristians es van veure suspeses el passat mes d’abril. Una difícil decisió que des del Consell Municipal de Festes, vàrem prendre, perquè creguérem que el gaudi de les nostres festes era incompatible amb les actuals mesures de seguretat i higiene.

Hem passat una etapa dolenta, amb un confinament dur i llarg, des de la Regidoria de Cultura Festiva hem buscat la manera de donar un cop d’entreteniment a les veïnes i veïns de Castelló.

Amb esforços per complir l’actual normativa, hem pogut configurar una programació festiva amb espectacles d’àmbit cultural de gran qualitat, tant per als menuts com per als grans.

Tots els espectacles es realitzaran a la Plaça de l’Ajuntament, amb aforament limitat. Es marcaran els accessos i eixides del recinte. S’habilitaran a les entrades, punts de desinfecció de les mans amb gel hidroalcohòlic, a més, recordem que en cap moment, ens podem llevar la mascareta. Les cadires estaran col·locades amb la distància de seguretat que marca l’actual normativa i seran desinfectades abans de cada espectacle. En resum, hem creat un espai segur per poder passar unes nits agradables amb la música, la dansa, monologuistes que ens faran riure, així com també teatre infantil de qualitat.

PUBLICITAT

Estem segurs, que amb molta cura, responsabilitat i molt de seny, podrem gaudir totes i tots d’aquets espectacles de gran renom, que des de l’Ajuntament de Castelló oferim a la ciutadania com agraïment pels grans esforços fets al llarg d’aquest confinament.

Regidoria de Cultura Festiva

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací