- INFORMACIÓ -

 

El trinquet de Castelló va acollir amb una bona entrada de públic el passat divendres 30 de juliol les Finals Circuit Sub18 | Sub23 de raspall femení –Trofeu Fundació Trinidad Alfonso.

PUBLICITAT

El VI circuit Sub18 | Sub23 de raspall femení –Trofeu Fundació Trinidad Alfonso- es va iniciar al trinquet de Rafelbunyol i les finals estava programat que es jugaren al trinquet de Castelló i va ser el passat divendres 30 de juliol de 2021 quan es van disputar.

Segons informa la Federació de Pilota Valenciana en la categoria sub18, Angela A CPV Faura, Isabel P. CPV Meliana i Lluna B. CPV Borbotó es van imposar a Aina C. CPV Meliana, Mireia V. CPV Beniparrell i Susanna P. CPV Meliana per un resultat enganyós de 25 a 0. La partida, que va començar a les 17.45 h, va enfrontar dos equips que ja es coneixien bé, ja que durant la fase de grups, ja s’havien enfrontat dues vegades amb una victòria per a cada un dels equips.

Al llarg de la partida es van veure quinzes molt bons i llargs amb intercanvis de pilota, però al remat tots els jocs van caure a la mà de l’equip guanyador, cap dels dos equips donava el quinze per perdut, això va fer que tot el públic assistent gaudira d’una gran partida.

Seguidament a les 19.00 h, va arribar el torn de les xiques de la categoria sub23. Aida CPV Beniarbeig El verger i Myriam CPV Alqueria d’Asnar que arribaven després d’haver guanyat la fase regular, mentre que Irene CPV Borbotó i Mar CPV Bicorp sols havien perdut l’última partida de la lligueta, precisament contra les seues rivals. És a dir, els dos equips més regulars del campionat s’enfrontaven en una partida en la qual es veien la cara algunes de les jugadores més destacades del món de la pilota valenciana.

Després d’haver fet una magnífica partida amb la màxima igualtat possible l’equip d’Irene i Mar es va proclamar campió, imposant-se a les seues contrincants per un ajustat 25 a 15.

La partida va estar molt disputada i es va poder comprovar perquè a dia de hui les xiques guanyen a poc a poc més pes en el món de la pilota. Cada vegada hi ha més gent interessada a veure partides d’aquestes jugadores.

Al finalitzar cada una de les partides es va fer el lliurament de trofeus, en el qual Susana Serrano vicepresidenta de la Federació de Pilota Valenciana, Ricardo Sales, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana i Lola Soler, regidora de la Dona de Castelló i Jaume Pasqual, Alcalde de l’Alqueria d’Asnar, van ser els responsables d’entregar els trofeus.

Font d’informació dels resultats Federació de Pilota Valenciana.

Aci baix, picant en la imatge podeu veure els àlbums complets de fotos de les dues partides.

- PUBLICITAT -