INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES

 

COMUNICAT D’AJORNAMENT DE LES FALLES 2020

El passat  29 d’abril convocada la Junta Local Fallera del municipi de Castelló junt amb les sis presidències corresponents a les comissions falleres que s’agrupen a la localitat,  es realitza la reunió on es tracta com a únic punt de l’ordre del dia la possibilitat d’ajornar les Falles de 2020 per el març de 2021.

Durant la reunió, es traslladen les opinions de tots els representants de totes les comissions representades per els presidents i membres de la Junta Local Fallera, per a la recerca d’un consens necessari i prendre una decisió complicada, però absolutament necessària, i que ve al cas per la necessitat de frenar les especulacions i d’aquesta manera que les comissions pugen continuar amb els seus balanços econòmics i agendes culturals vinents, i també ajudar a qui preparen les falles amb molt d’esforç.

La decisió, presa per unanimitat i sempre d’acord amb les directrius marcades per les institucions sanitàries, i amb el suport de l’Ajuntament de Castelló, va ser  l’ajornament de tots els actes que se celebren durant les falles de 2020 el passat mes de març.

PUBLICITAT

La decisió del dia 29 d’abril ha estat el definitiu ajornament, on ha quedat establert deixar les falles 2020 per al 2021.

La qual cosa,  fa la necessitat de la continuació de tots els càrrecs representatius de 2020 per al 2021 càrrecs com: de Falleres Majors, Presidents, Fallers d’honor, Madrines, Padrins, Honorífics… seran assignats a les mateixes persones que enguany els ostentaven els esmentats càrrecs.

No es tracta d’un tancament d’exercici per a donar pas a uns nous càrrecs, sinó a la continuació  d’uns  càrrecs  que  malauradament  no  han  pogut  realitzar  ni  viure  l’agenda fallera que teníem tots assignada, per aquest motiu es comunica aquest resultat de l’esmentada reunió.

També volem fer prevaldre la solidaritat davant els casos dramàtics  a què  conduirà aquesta crisi, ens solidaritzem amb els gremis afectats, tractant de trobar la millor solució.

Finalment, transmetent aquest comunicat a l’excel·lentíssim Ajuntament de Castelló i a les seues comissions falleres i a tots els castelloners i castelloneres volem que el present comunicat puga servir per a fer arribar a tota la ciutadania els ànims i la força necessària per a superar aquesta terrible pandèmia. Són dies difícils i durs, però ara més que mai hem de recordar que tot açò passarà!

Castelló, 30 d’abril de 2020
La Junta Local Fallera

- PUBLICITAT -