- PUBLICITAT -

 

PUBLICITAT

El digital CN s’ha avançat a l’inici de la campanya electoral per a les eleccions locals del pròxim 28 de maig, i presenta als seus lectors una prèvia del seu treball i de la seua voluntat de servei. La finalitat del mitjà és informar de les opinions, projectes i propostes de les diferents organitzacions que es presenten als comicis del 28-M.

Cal destacar que, malgrat haver contactat amb totes les candidatures, algunes han optat per no fer-se visibles. CN ha fet èmfasi en el fet que acudir o no a la seua crida ha estat lliurement escollit per cada candidatura, i que respectem la decisió dels que han optat no participar. Així mateix, han volgut remarcar que aquesta decisió no implica cap mena de discriminació per part del mitjà.

El diari CN ha agraït a Antonio Bataller el treball fet en la cobertura d’aquests esdeveniments, així com als candidats que han acceptat compartir les seues propostes amb el mitjà. En definitiva, CN es presenta com una eina de servei públic per a la ciutadania, que busca oferir una informació completa, plural i objectiva sobre les eleccions locals del pròxim 28 de maig.

- PUBLICITAT -

Un comentari

 1. Hola, bona vesprada!
  Sr. Alcalde, per què vosté i el seu grup polític esteu desde fa 8 anys cobrant el IBI RUSTIC i no haveu sigut capaç d’arreglar els camins de l’horta?
  Crec que esteu bastant equivocats al dir que Castelló és un poble Fester, perquè primer és un poble de treballadors/es que de festa.
  Abans, quan tenies un problema, anaves a l’ajuntament i te’l solventaven de seguida. A dia de hui, vas amb un problema i ixes amb tres més.
  No haveu sigut bons administradors per al poble, així que ja és hora d’anar-se’n a jugar a la petanca, que igual això sí que sabeu fer-ho bé. (Això de jugar!).
  Gràcies a Castelló Notícies per deixar-nos donar la veu.

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací