- PUBLICITAT -

 

Les castelloneres Belén Furió i Gemma Andrés acompanyades de la seua entrenadora Iris Espert participen al Campionat Internacional Iberia Roller Dance Cup 2019 representant al poble de Castelló.

Belén Furió i Gemma Andrés

El Campionat International Iberia Roller Dance Cup tindrà lloc els dies 29, 30 i 31 de Juliol de 2019 a Alacant i compta amb la participació de patinadores de tot Espanya i Portugal.

Desitgem a Belén Furió i Gemma Andrés junt a la seua entrenadora Iris Espert que tinguen molta sort i sobre tot que gaudisquen del moment, de segur que deixaran el club de Castelló en la modalitat Alevi Solodance en un lloc molt bo.

PUBLICITAT

Iris Espert, entrenadora

El Campionat Iberia Roller Dance Cup té com a objectiu fer més visible les modalitats de la dansa i impulsar un projecte global d’aquestes modalitats, amb la creació d’uns tornejos oberts a tots els clubs i nacions que practiquen les modalitats de sol dansa i parelles de dansa.

L’increment de la modalitat de sol dansa, està en ple creixement, gràcies a la nova filosofia del patinatge,. També volen donar en un futur visibilitat no només a les modalitats de dansa, sinó també de la resta de modalitats d’artístic creant com en altres disciplines esportives, un model semblant d’Iberia Roller Dance Cup, que faran que l’espectacle siga més accessible per al públic que desconeix aquest esport.

Redacció CN

- PUBLICITAT -