- PUBLICITAT -

 

Tenim molt bones notícies i les volem compartir amb tots els nostres lectors i lectores, ja que aquestes venen gràcies a elles i a ells, el nostre mitjà de comunicació Castelló Notícies ha aconseguit digitalment un gran nombre de visites durant el mes de març.

Segons les dades d’anàlisi de tràfic web, Castelló Notícies ha registrat més de 53.000 visualitzacions de pàgines en el transcurs del mes passat. A més, hem assolit la magnífica xifra de 7.500 usuaris consolidats durant aquest període, la qual cosa posa de manifest l’atractiu del contingut que oferim.

PUBLICITAT

D’altra banda, Castelló Notícies ha obtingut un altre rècord amb més de 33.000 sessions durant el mes de març, la qual cosa demostra la fidelitat dels seus lectors i el creixent interés per les notícies i opinions que publiquen.

Aquestes dades són un clar indicador dels esforços de Castelló Notícies i sobre de tots dels col·laboradors i col·laborades que participen en la publicació, ja que gràcies a totes i tots en podem mantenir oferint uns bons continguts dins del món digital relacionat en el nostre poble i proporcionar als nostres lectors i lectores les notícies més rellevants i actuals de Castelló.

Amb aquesta trajectòria ascendent i un públic cada vegada més ampli i fidel, Castelló Notícies es consolida com un dels mitjans digitals de referència a la comunitat de Castelló, i una font de confiança per als ciutadans a prop d’informació verídica i de qualitat.

- PUBLICITAT -