- PUBLICITAT -

Pàdel, pesca, ciclocross, escacs i moltes altres propostes esportives destaquen en la programació, oferint diversió per a totes les edats

CN | Aida

Durant la Fira Santa Llúcia a Castelló, els amants de l’esport tindran un ampli ventall d’opcions per gaudir d’activitats diverses i emocionants. Amb un calendari ric en esdeveniments, el poble es prepara per a acollir a participants i espectadors de totes les edats.

II Torneig de Pàdel (2 al 16 de desembre):
Organitzat pel Club de Tennis Castellonense, aquest torneig portarà emoció i competitivitat a les pistes del Poliesportiu, amb horaris específics per a cada partida, creant un ambient animat i festiu.

El Màdel es paregut al Pàdel…

63é Trofeu de Pesca (3 de desembre):
Els amants de la pesca tenen una cita a Fortaleny, on el Club de Pesca la Madrilla organitza el 63é Trofeu de Pesca, una oportunitat per exhibir habilitats i compartir la passió per aquest esport.

PUBLICITAT
Totes les fotos son d’arxiu – i de Joanjo Puertos

Exposició Fotogràfica de Pilota Valenciana (9 al 15 de desembre):
Amb el títol “Retrats de Pilota”, l’Associació cultural Tabalà presenta una exposició única al Trinquet Municipal, capturant la bellesa i l’essència d’aquest esport tradicional.

Murcianet

Ciclocròs i Exhibició de Pilota i Escacs (10 de desembre):
Des de les emocionants curses de ciclocròs fins a l’exhibició de raspall i pilota grossa al Carrer Pilota i el II Torneig d’Escacs al Pavelló Municipal, la diversitat d’opcions continua oferint entreteniment per a tothom.

II Volta a Peu i Cursa d’Obstacles (16 de desembre):
Amb una combinació de la II Volta a Peu al Parc de l’Estació i la Cursa d’Obstacles de l’Escola OCR “Aprieta y Dispara”, els participants podran experimentar emocions úniques i superar reptes esportius.

Prova de Tir i Arrossegament (17 de desembre):
La Penya el Ramal presenta una emocionant prova de Tir i Arrossegament al Circuit corresponent, oferint espectacle i competitivitat.

Activitat del Club de Tennis Castellonense (17 de desembre):
Al Parc de l’Estació, els interessats podran participar en l’activitat gratuïta organitzada pel Club de Tennis Castellonense, creant oportunitats per compartir moments esportius.

Exposició “Retrats de Pilota” (16 de desembre al 2 de gener):
L’Associació cultural Tabalà exposarà “Retrats de Pilota” al 2n pis de l’Edifici de l’Obrera, proporcionant als visitants l’oportunitat de gaudir de les imatges de dilluns a divendres de 10.00 a 13.00 i de 17.00 a 20.30, des del 16 de desembre fins al 2 de gener.

- PUBLICITAT -