- PUBLICITAT -
Temps de lectura 3 minuts

L’EQUIP FEMENÍ DEL CLUB MULTIESPORT EL CASTELLET (CMEC) ES PROCLAMA CAMPIÓ DE LA SEGONA PROVA DE LA LLIGA DE CLUBS – CAIXA POPULAR CELEBRADA EN ONTINYENT.

El passat dissabte 7 de març per la vesprada va tenir lloc la segona prova de la LLIGA DE CLUBS – CAIXA POPULAR que es va celebrar en Ontinyent i que organitza la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.

PUBLICITAT

Després de l’exit d’organització i de participación en el Duatló per relleus mixte celebrat en Castelló, el propassat dissabte, fins a 18 de les nostres companyes es van desplaçar fins a Ontinyent per a lluitar per l’objectiu que tenim enguany, que no es altre que abandonar la categoría de Promoció i pujar a la Segona Divisió.

A les 14:30 tenia lloc la prova Supersprint on competien els nostres companys Jaume Garcia Martinez i Pepe Aliaga Isern qui, aquest últim, aconseguiría pujar al pódium en un magnific Tercer lloc en la categoría cadet.

A les 16h de la vesprada es va donar l’eixida de forma escalonada per divisions a la competició reina on hi havien 600 participants en una prova que consistía en 4,8 qms correr, 18 qms ciclisme i 2,4 qms correr en un circuit urbà en el circuit de correr amb moltes fortes pujades i el ciclisme un circuit amb 200 metres de desnivell positiu que per a un circuit amb tants pocs quilòmetres augmentaven la seua duresa.

En la categoría masculina hi ha que destacar el magnífic paper dels nostres que aconseguiren situar a l’equip CMEC en posicions d’ascens a Segona Divisió, així Vicent Grimaltos, Carlos Martínez, Jose Rubio, Sergio Rubio, Pablo Encarnación, Andreu Pons i Josep Garcia, junt als nostres cadets Borja Vidal, Arnau Verdú i Andreu García feren un grandisim paper lluitant fins el final en una prova amb molt de nivell en quan als participants.

Però el dissabte el total protagonisme va ser per al nostre equip femení que a la fi es va alçar amb una brillant victoria de les nostres companyes: Ainhoa Chordà, Sara Francés, Angela Climent i Miriam Gregori feren un increíble paper donant tot el millor d’elles i demostrant que formen un dels equips mes forts de la competició pegant un colp damunt la taula i presentant la seua seriosa candidatura a pujar a Segona Divisió. Una vegada calaix mes alt del pódium va ser Vicent Grimaltos, com a vicepresident de la federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, qui els va entregar el trofeu que les reconeixia com al millor equip de la divisió de promoció.

La próxima prova tindrà lloc el pròxim 22 de març en el Duatló per equips Vila d’Almenara on estem segurs que les nostres companyes i els nostres companys repetiran l’exit aconseguit en Ontinyent.