- PUBLICITAT -

 

L’equip de la Ribera Alta, format per dos jugadors de Castelló, guanya la primera ronda del Torneig Mancomunitats en el trinquet de Castelló de Rugat

CN | Fundació Pilota Valenciana

Aquest dimecres passat ha tingut lloc el tancament de la primera ronda del Torneig Mancomunitats de raspall al trinquet de Castelló de Rugat. L’equip de la Ribera Alta, format per Salelles II que ha substituït al castelloner Marrahí, i els castelloners Seve i Murcianet, s’ha proclamat vencedor amb una puntuació de 30-15 enfront de l’equip de la Vall d’Albaida, amb Vercher, Canari i Néstor, que ha substituït una vegada més a Lorja.

Foto: Fundació Pilota Valenciana

El resultat oficial per a efectes del campionat és de 30-15, però cal assenyalar que la partida no ha finalitzat completament. Quan el marcador reflectia un parcial de 25-15 i quinze-net en favor del trio de la Ribera Alta, Canari ha hagut de retirar-se a causa d’un fort dolor en el colze.

PUBLICITAT

Fins a aquest moment, els dos equips han jugat amb gran intensitat i els jocs han requerit molta lluita abans de concretar-se. Les pauses per prendre aire també han estat necessàries a causa de la duresa de la partida.

Els quatre primers jocs s’han disputat des del dau, amb una gran lluita per sumar punts i valors tombats. Després de l’empat a 10, l’anotació ha continuat al rest fins a arribar al mencionat parcial de 25-15, moment en què Canari ha hagut de retirar-se.

Cal destacar l’excel·lent actuació dels sis jugadors participants, amb una menció especial per a Seve i Vercher.

Amb aquest desenllaç, l’equip de la Ribera Alta finalitza la primera ronda liderant la classificació amb 4 punts. La Vall d’Albaida ocupa la segona posició amb 2 punts aconseguits a les semifinals. Seguidament, es troben els equips de la Costera-Canar de Moltó, Tonet IV i Raúl, i de la Safor, amb Vicent, Brisca i José, que encara no han puntuat.

La segona ronda començarà divendres a la nit al trinquet d’Ontinyent amb la disputa de la semifinal entre els dos equips que encara no han sumat punts. Dissabte, al trinquet de Bellreguard, es retrobaran els equips finalistes de la primera ronda, i els dos conjunts vencedors jugaran la final de ronda el pròxim dilluns a Xeraco.

Font de la informació i foto: Fundació Pilota Valenciana

- PUBLICITAT -