- PUBLICITAT -

CN | Aida

El dissabte passat, el Teatre Ideal es va vestir de gala per acollir un esdeveniment inoblidable: la presentació de la Falla El Mercat i les seues Falleres Majors i Corts d’Honor. Amb un esperit de celebració i tradició, el poble de Castelló es va preparar per a donar la benvinguda a aquestes figures representatives que encarnen l’essència i l’orgull de la festa fallera.

La festa va començar amb una recepció dels màxims representants de totes les falles al hall del teatre a les 20.00 hores, així com les Falleres Majors de Castelló, Rosa Remolí Daràs i Gemma Ubeda Sauco, acompanyades per les seues Corts d’Honor i pel President de la Junta Local, Jesús Marrahí, i l’alcaldessa de Castelló, Horte Gómez Llácer.

PUBLICITAT

A continuació amb la presidència de Cristian Vidal Carrascosa, la comunitat fallera es va preparar per a un acte carregat d’emoció i elegància, on es va donar a conéixer la Fallera Major, Leo Campos Francés, qui amb la seua elegància i compromís va ser el centre d’atenció de la festa. Acompanyant-la en aquest viatge ple de color i alegria, la Fallera Major Infantil, Camila Badenes Baides, va irradiar la seua joventut i encant, portant la seua pròpia llum a la festivitat.

Amb la il·lusió i l’esperit festiu que caracteritza les falles, els membres de les Corts d’Honor, juntament amb el president infantil, Marc Abalos Talens, es van preparar per a acompanyar a aquestes figures en el seu recorregut per la festa, consolidant els llaços de germanor i amistat que fan de les falles una tradició única al món.

Nou president infantil, Marc Abalos Talens

Les presentadores de l’esdeveniment, Anna Sala Escalera i Aida Pla Alcover, van dirigir amb gràcia i elegància cada moment de la presentació, donant-li un toc especial a la vetllada. A més, en l’esdeveniment es van proclamar els Fallers d’honor, Anna Sala Escalera i Salva Sala Escalera. La Madrina, Aida Pla Alcover, i el Padrí, Donis Perucho Patuel, valorant el seu esforç i contribució a la falla del Mercat.

Anna Sala Escalera i Aida Pla Alcover

L’estoneta més divertida i simpàtica de la vesprada va ser protagonitzat per Leo Cantero, Maria Dolores Higon, Marta Borja, Carlos Rodrigañez, Josep AlfonsoJuan Gallego i Angela López (de Transpunt), amb la representació de l’obra “Visita al banc”, que va arrancar rialles i aplaudiments del públic assistent.

Va ser un moment d’unió i seny a tota la comunitat fallera, una oportunitat per celebrar la cultura, la identitat i la passió que caracteritzen aquesta festa tan estimada per centenars de castelloners i castelloneres.

Per a veure l’àlbum complet de fotos piqueu ací.

Presentacio Falla El Mercat - 2024  0001

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací