- PUBLICITAT -

Pròxima xarrada de la Fundació

CN | La Fundació

Conferència presentada per Xavier Martí

El pròxim divendres 26 d’abril esteu convidats a una nova conferència del Grup d’Intervenció Comunitària de Castelló–La Fundació que tindrà lloc a Castelló (el de la Ribera Alta). En esta ocasió el nostre veí Leo Giménez ens parlarà sobre el tema següent: El valencià, ¿continua sent fàcil?.

Leo Giménez

Després dels seus dos llibres amb el títol El valencià és fàcil (2016 i 2021) és legítim fer-se la pregunta: ¿continua sent fàcil el valencià? Esta pregunta ens remet a alres preguntes: ¿per què ens el fan difícil? ¿qui ens el fa difícil? La dificultat, ¿està en la norma o en l’ús? ¿Facilitar la norma facilita l’ús?

Leo Giménez (Antella 1952), tècnic lingüístic, columnista i gran divulgador de les riqueses de la llengua viva dels pobles valencians, respondrà a estes qüestions i il·lustrarà la seua exposició amb nombrosos exemples extrets de les seues columnes periodístiques.

PUBLICITAT

Encara que el públic de Castelló ja el coneix, Xavier Martí ens el presentarà, i aprofitarà l’avinentesa per a valorar la seua aportació filològica en l’actual context sociolingüístic.

Vos esperem al segon pis de l’Obrera de Castelló (el de la Ribera Alta) a les 19.30 h del pròxim divendres 26 d’abril.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací