- PUBLICITAT -

 

Amb aquesta frase com a fonament, centre Erre s’instal·la a la localitat de Castelló per tal d’obrir un ampli ventall de possibilitats dins de l’àrea de l’educació formativa i de tot el que  comporta.

L’ensenyament: és la comunicació de coneixements, habilitats, valors, idees o experiències a una persona.  Centre Erre, a més, aposta en la recerca constant de noves tècniques d’aprenentatge, gaudint de nous aparells tecnològics, sempre ajustant-se als temps en què estem vivint. D’aquesta manera l’alumnat des de ben prompte va creant i esdevenint qui serà en un futur.

PUBLICITAT

El passat divendres dia 9 de setembre centre Erre realitzava una jornada de portes obertes a la localitat de Castelló. Amb aquest esdeveniment poguérem conéixer els seus formadors i els diversos serveis que oferta i abraça aquest centre educatiu. Les seues instal·lacions estan situades al  carrer Vicent Ignasi Franco núm. 28, enfront al parc de l’estació.

La seua finalitat ha estat mostrar-se com un indret ple d’oportunitats i de creació personal de plans d’estudi. No es tracta d’un mer un centre d’estudis, també posa com a objectiu, l’elaboració d’esdeveniments culturals, i la posada en marxa de diversos tallers de forma constant, sempre amb essència ERRE, és a dir, amb formes originals, innovadores i alhora personalitzades.

D’una banda, poguérem observar que el Centre Erre és un lloc d’acollida per a tots els públics que componen la societat educativa, ja que, hi ha una gran oferta de tallers i d’estudis per a totes les edats, fins i tot des dels 5 anys, com és el cas de l’anglés i tècniques de repàs i estudis . Aquesta oferta també s’estén a estudiantat de: primària, secundària, batxillerat, graus formatius, formació professional, preuniversitària i també universitària, així com alumnat que vol aprendre una llengua pel senzill fet d’aprendre-la i estimar-la com tallers de conversa i perfecció de la llengua.

D’altra banda, Centre Erre també obri la porta a les llengües, on agafa punt clau i d’especialització. Conéixer una nova llengua, o la teua pròpia, t’acosta a noves formes d’expressar-te i, en efecte, a completar el teu currículum.

D’una banda, es tracta d’un centre preparador de les proves certificadores del valencià, com: ara, les proves de l’Escola Oficial d’Idiomes, CIEACOVA o les proves certificadores i de reconeixements del valencià, on ofereixen diversos plans d’aprenentatge.

D’altra banda, també cal esmentar una de les seues tasques clau, com és la preparació i formació en llengua anglesa amb la metodologia Cambridge: l’alumnat es forma i prepara per obtenir el seu nivell d’anglés i certificar-lo. Ara bé, també ens podem apropar a altres llengües i cultures. Erre centre també disposa de cursos de Japonès i d’italià on l’alumnat pot aprendre la llengua de forma còmoda on escriure-la, llegir-la i parlar-la.

Entre altres serveis cal esmentar: el servei de logopèdia i psicòleg, el servei d’orientació cap a l’estudiant i el seu gabinet lingüístic, on per mitjà d’un equip docent i de traducció especialitzat gestionen i realitzen totes les tasques que s’elaboren junt amb la correcció, adaptació i traducció de textos, pàgines web…

L’aposta per les noves metodologies, l’obriment cap a la diversitat de llengües i la possibilitat de tindre un servei prop de casa es conjuga en les iniciatives que du endavant aquest centre. El centre Erre arranca una sèrie de serveis innovadors que finalment veïns i veïnes de Castelló i dels seus voltants podran trobar a l’abast. Podeu cercar més informació a la web www.errecentre.com.

- PUBLICITAT -