- PUBLICITAT -

 

Gran notícia per als habitants de Xàtiva i els seus voltants! AirConect, es complau a anunciar l’obertura de la seua nova botiga el pròxim 3 de juliol. Aquesta botiga estarà situada en l’Avinguda Gregorio Molina 16, convertint-se en un nou punt de trobada per a aquells que busquen serveis de fibra òptica, telefonia mòbil i fixa d’alta qualitat.

AirConect és una empresa consolidada en el sector de les telecomunicacions i gran part del seu èxit és gràcies a l’atenció al client basada en la proximitat i proximitat. Amb aquesta nova obertura, la companyia amplia la seua presència en la zona, sumant-se a les quatre botigues existents a Carcaixent, Beneixida i Castelló (Ribera Alta). L’estratègia d’AirConect se centra a brindar un tracte personalitzat i pròxim als seus clients en tot moment.

PUBLICITAT

L’empresa s’enorgulleix de comptar amb un equip jove i altament capacitat que ofereix serveis tant a particulars com a empreses. AirConect opera a les comarques de la Ribera, la Costera, la Safor i la Vall d’Albaida, portant el millor de les telecomunicacions a aquestes àrees.

Un aspecte clau d’AirConect és el seu compromís amb la qualitat i la transparència. La companyia s’esforça per oferir productes de primera categoria a preus justos, brindant solucions adequades a les necessitats de cada client. A més, la proximitat i l’atenció personalitzada són els pilars fonamentals de la seua filosofia empresarial.

Som d’ací, amb gent d’ací. Ens sentim orgullosos de la nostra procedència i intentem oferir treball i col·laboració amb comerços i entitats locals, siguen esportives o de caràcter benèfic. A més, AirConect té com a objectiu proporcionar ocupació i contribuir al desenvolupament econòmic de la comarca.

L’obertura d’aquesta nova botiga a Xàtiva marca una fita en la trajectòria d’AirConect, consolidant la seua posició com a líder en el sector de les telecomunicacions. A partir del 3 de juliol, els habitants de Xàtiva i els seus voltants podran gaudir dels serveis i l’excel·lent tracte que caracteritzen a aquesta reconeguda operadora.

No et perdes l’oportunitat de visitar la nova botiga d’AirConect al carrer Gregorio Molina 16 i descobrir tots els avantatges que ofereixen en matèria de fibra òptica, telefonia mòbil i fixa!

- PUBLICITAT -