- INFORMACIÓ -

 

AirConect Telecomunicacions porta diversos anys prestant servei d’Internet i telefonia a la Ribera Alta i La Costera, i ara arriba a Carcaixent amb la seua xarxa de Fibra Òptica. Des de principis del mes d’agost estan realitzant instal·lacions en domicilis amb un gran acolliment. I a partir del pròxim 7 de setembre podran atendre els veïns de Carcaixent en la nova oficina situada en carrer d’Alacant, 6A.

PUBLICITAT

AirConect Telecomunicacions és una empresa jove, dinàmica i amb l’objectiu d’oferir la millor connexió a Internet. Des de la proximitat, el seu major valor, i amb assistència 24 hores. Ara arriben a Carcaixent amb 1000 MB, però també amb la garantia i la fidelitat de tots els seus clients.

A més, ofereixen diferents solucions d’Internet i telefonia combinant tarifes de fibra i fix o fibra, fix i mòbil, per a disposar dels megues i gigues que necessites i el millor preu. Contacta amb AirConect i els seus experts t’assessoraran sobre la millor solució per a tu.

En AirConect saben que ara més que mai les telecomunicacions són un servei essencial per a la comunicació, informació, teletreball, oci, formació… pel que el seu objectiu és continuar oferint i millorant el servei.

AirConect, és la fibra òptica i telefonia d’ací.

Per a contactar amb AirConect pots fer-ho a través del seu telèfon d’atenció al client 963 01 01 10, a través del seu web https://airconect.es/ i pròximament en la seua oficina en carrer d’Alacant, 6A, Carcaixent.

Redacció CN

- PUBLICITAT -