- IFORMACIÓ -

 

S’acaba d’imprimir i distribuir una nova edició del Miragall de paper, la corresponent al període de gener a abril de 2022.

PUBLICITAT

Amb aquesta nova edició, recordeu que El Miragall imprès a més de comptar amb els habituals continguts com la Salutació de l’Alcalde, la informació dels últims plenaris municipals i la participació dels grups polítics representats en l’Ajuntament, incorpora nous apartats.

Imatges nostres espai de fotos relacionades amb Castelló.

Associacions i col·lectius, espai reservat al món cívic castelloner, en aquesta ocasió és el Club de Tennis Castellonense i l’Associació Cultural Tabalà, les quals ens parlen de la seua història i present.

També hem incorporat uns espais d’història castellonera, aquests estan coordinats per F. Xavier Martí i Juan, en aquesta edició s’han publicat 3 articles, «Records del Patronato» per Mati Borja Talens. «Fernando Escrihuela, últim testimoni de l’ofici de barquer arener» per Rubén Galera Hernández i «Les xicotetes guerres de cada dia» per Maurici Belmonte i Monar, a més a més documents de l’arxiu local: «Institució de la confraria de la Puríssima Sang» i la ressenya d’El voluntario errático, poemari del castellonenc Juan Luis Benetó per Maria Isabel Navarro Pérez.

Per últim hem elaborat un apartat anomenat ‘InfoÚtil’, on podeu trobar, telèfons d’interés, serveis i horaris de l’Ajuntament de Castelló com, oficines, serveis socials, urbanisme, alcaldia, secretaria, intervenció, arxiu municipal, autobús de Xàtiva, cementeri, mercat, biblioteca, ecoparc, escola d’adults i horari per dipositar les deixalles, així com adreces electròniques per a contactar. 

InfoUtil també inclou una nova iniciativa anomenada castellonenques i castellonencs pel món, amb l’objectiu de realitzar un llistat de castellonenques i castellonencs que per les circumstàncies que siguen es troben repartits arreu del món.

Per obtindre un exemplar de l’edició de paper dels quals hem fet un total de 2000 exemplars, hem habilitat amb la col·laboració dels comerços una sèrie de nous punts de recollida, a més dels habituals d’abans que eren l’ajuntament i la Biblioteca Municipal ‘Joan Fuster’.

Els llocs de recollida són:

Dependències Municipals: regidories, departaments, oficines, sales d’espera.

Espais públics: Ajuntament de Castelló, Biblioteca Municipal ‘Joan Fuster’, El Mercat, Escola d’Adults, Centre Nostres Majors i Real Séquia Escalona.

Forns: Vte. Sauco Climent (carrer Sant Vicent), Forn Artesanal Sauco Climent (carrer Palleter), Forn de Pepe, Emilio Lorente, Pa i Dolços Maria José i Ismael Martínez.

Comerços: Mercadona, Econmy Cash, Más i Más, Café Plaça i Seat Auvi.

Recordeu que ja no es realitza el repartiment casa per casa com es realitzava abans.

De la mateixa manera, la gent que ho desitge disposarà d’un exemplar amb format pdf, que clicant ací podrà consultar on-line el seu contingut o veien la revista digital d’ací baix.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací