- PUBLICITAT -

 

S’acaba d’imprimir i distribuir una nova edició del Miragall de paper, la corresponent al periode abril | agost de 2021.

PUBLICITAT

Amb aquesta nova edició, recordeu que El Miragall imprès a més de comptar amb els habituals continguts com la Salutació de l’Alcalde, la informació dels últims plenaris municipals i juntes de govern i la participació dels grups polítics representats en l’Ajuntament, incorpora nous apartats.

Imatges nostres espai de fotos relacionades amb Castelló.

Associacions i col·lectius, espai reservat al món cívic castelloner, en aquesta ocasió és l’Associació Cultural “Bojos per la Dansa”, Qui som? i Escola d’Adults Paz Minguez, la formació al servei del nostre poble, ens parlen de la seua història i present.

També hem incorporat uns espais d’història castellonera, aquests estan coordinats per F. Xavier Martí i Juan, en aquesta edició s’han publicat 3 articles, «La importància de ser de poble», per Xavier Aznar i Sala, «L’àngel del silenci», per F. Xavier Martí i Juan i «Abelardo Estruch Martí, un home al servici de la cultura», per Jesús Estruch i Cucarella.

Per últim hem elaborat un apartat anomenat ‘InfoÚtil’, on podeu trobar, telèfons d’interés, serveis i horaris de l’Ajuntament com, oficines, serveis socials, urbanisme, alcaldia, secretaria, intervenció, arxiu municipal, autobús de Xàtiva, cementeri, Mercat, Biblioteca, Ecoparc i horari per dipositar les deixalles, així com adreces electròniques per a contactar.

Per obtindre un exemplar de l’edició de paper dels quals hem fet un total de 2000 exemplars, hem habilitat amb la col·laboració dels comerços una sèrie de nous punts de recollida, a més dels habituals d’abans que eren l’ajuntament i la Biblioteca Municipal ‘Joan Fuster’.

Els llocs de recollida són:

Dependències Municipals: regidories, departaments, oficines, sales d’espera.

Espais públics: Ajuntament de Castelló, Biblioteca Municipal ‘Joan Fuster’, El Mercat, Escola d’Adults i Real Séquia Escalona.

Forns: Vte. Sauco Climent (carrer Sant Vicent), Forn Artesanal Sauco Climent (carrer Palleter), Forn de Pepe, Emilio Lorente, Pa i Dolços Maria José i Ismael Martínez.

Comerços: Mercadona, Econmy Cash, Más i Más i Seat Auvi.

Recordeu que ja no es realitza el repartiment casa per casa com es realitzava abans.

De la mateixa manera, la gent que ho desitge disposarà d’un exemplar amb format pdf, que clicant ací podrà consultar on-line el seu contingut.

- PUBLICITAT -