- PUBLICITAT -

 

S’acaba d’imprimir i distribuir una nova edició del Miragall de paper, la corresponent al període de maig a agost de 2022.

PUBLICITAT

Amb aquesta nova edició, recordeu que El Miragall imprès a més de comptar amb els habituals continguts com la informació dels últims plenaris municipals i la participació dels grups polítics representats en l’Ajuntament, incorpora nous apartats.

Imatges nostres espai de fotos relacionades amb Castelló i cedides per Joanjo Puertos.

Associacions i col·lectius, espai reservat al món cívic castelloner, en aquesta ocasió és el Club de Patinatge Artístic de Castelló i El Club Futbol Base de Castelló, les quals ens parlen de la seua història i present.

També hem incorporat uns espais de poble i història castellonera, aquests estan coordinats per F. Xavier Martí i Juan, en aquesta edició s’han publicat 3 articles, «El cultiu de la taronja i el canvi generacional» per Fede Puertos. «Vicente Pérez Todolí, El Vaquero» per Rubén Galera Hernández i Vicente Pérez Llorens i «Uns grafits antropomòrfics en una cambra de l’església de Castelló» per Miguel Gómez Sahuquillo.

Per últim hem elaborat un apartat anomenat ‘InfoÚtil’, on podeu trobar, telèfons d’interés, serveis i horaris de l’Ajuntament de Castelló com, oficines, serveis socials, urbanisme, alcaldia, secretaria, intervenció, arxiu municipal, autobús de Xàtiva, cementeri, mercat, biblioteca, ecoparc, escola d’adults i horari per dipositar les deixalles, així com adreces electròniques per a contactar. 

InfoUtil també inclou una nova iniciativa anomenada castellonenques i castellonencs pel món, amb l’objectiu de realitzar un llistat de castellonenques i castellonencs que per les circumstàncies que siguen es troben repartits arreu del món.

Per obtindre un exemplar de l’edició de paper dels quals hem fet un total de 2000 exemplars, hem habilitat amb la col·laboració dels comerços una sèrie de nous punts de recollida, a més dels habituals d’abans que eren l’ajuntament i la Biblioteca Municipal ‘Joan Fuster’.

De la mateixa manera, la gent que ho desitge disposarà d’un exemplar amb format pdf, que clicant ací podrà consultar on-line el seu contingut o veien la revista digital d’ací baix.

- PUBLICITAT -