- PUBLICITAT -

Amb la Campanya de Concerts d’Intercanvi Musicals, els dos cors faran gaudir al públic amb melodies que recorren des d’Espirituals Negres fins a clàssics de la cançó popular

CN | Aida

El pròxim dissabte 14 d’octubre de 2023, a les 20.00 h, l’Auditori Rex de Castelló es convertirà en l’escenari d’un esdeveniment musical únic: un concert d’intercanvi en el marc de la Campanya de Concerts d’Intercanvi Musicals. La Coral Polifònica Santa Ana d’Albal i el Cor Mixt de Castelló ens delectaran amb les seues veus per oferir una vetllada carregada d’harmonia i passió pel cant coral.

Foto d’arxiu – Cor Mixt de Castelló

La Coral Polifònica Santa Ana arribarà amb peces com “Lliure Sóc”, un Espiritual Negre, i “Allunyar-me de vós”, basat en un text del reconegut Ausias March. D’altra banda, el nostre estimat Cor Mixt de Castelló interpretarà obres com “Maite” de Pablo Sorozábal i “Desde que tú te has ido” de Cecilia, entre altres, les dues corals són dirigides per Miguel Pons García.

PUBLICITAT
Miguel Pons García

La culminació de la nit vindrà amb un cant comú entre ambdues agrupacions, que interpretaran obres com “O Sacrum Convivium” i “La Gavina”, sota la batuta del reconegut director Miguel Pons García.

Aquesta vetllada promet no sols un alt nivell musical, sinó també un moment d’unió i intercanvi cultural que reflecteix el valor i la riquesa de la tradició coral a la Comunitat Valenciana. No deixeu escapar aquesta oportunitat per gaudir de la música coral en tota la seua esplendor.

Programació completa

- PUBLICITAT -